• Katalog:

Patatesli Soğanlı Tart

Patatesli Soğanlı Tart

Un, su, zeytinyağı, tuz, maya ve şekeri hamur yoğurma kabına alıp iyice yoğurarak yumuşak bir hamur elde edin. Fırın tepsisine yağlı kağıt serin, hamuru 2 cm kalınlığında olacak şekilde elinizle yayın. Üzerine zeytinyağı sürüp parmak ucunuzla bastırarak delikler açın. FEAST ORGANİK DOMATESLERİ, zeytinleri ekmeğin üzerine yerleştirin. Biberiye yaprakları ve taze çekilmiş karabiberi serpiştirin. Önceden ısıtılmış 200 derece fırında 20 dakika, üzeri kızarana kadar pişirin. Sıcak olarak servis edin.

Malzemeler

9 adet FEAST MİLFÖY HAMURU 
1 paket FEAST ORGANİK PATATES 
2 su bardağı FEAST ORGANİK SOĞAN
1 su bardağı FEAST ISPANAK 
1 yemek kaşığı zeytinyağı 
1 adet yumurta sarısı 
Tuz 
Taze çekilmiş karabiber 

Yapılışı

  • Un, su, zeytinyağı, tuz, maya ve şekeri hamur yoğurma kabına alıp iyice yoğurarak yumuşak bir hamur elde edin.
  • Fırın tepsisine yağlı kağıt serin, hamuru 2 cm kalınlığında olacak şekilde elinizle yayın. Üzerine zeytinyağı sürüp parmak ucunuzla bastırarak delikler açın.
  • FEAST ORGANİK DOMATESLERİ, zeytinleri ekmeğin üzerine yerleştirin. Biberiye yaprakları ve taze çekilmiş karabiberi serpiştirin.
  • Önceden ısıtılmış 200 derece fırında 20 dakika, üzeri kızarana kadar pişirin. Sıcak olarak servis edin.



Copyright © 2016. Tüm Hakları Saklıdır... Web Yazılım Dinlaz Yazılım

Whatsapp