• Katalog:

Fırında Patates

Fırında Patates

Taze baharatları dallarından ayırın ince kıyın. Derin bir kasede Feast Elma Dilim Patatesleri bezelye, soğan, taze baharatlar, zeytinyağı, tuz ve değirmen karabiberle harmanlayın. Yağlı kağıt serdiğiniz fırın tepsisine yerleştirin. Önceden ısıtılmış 180 derece fırında 15 dakika pişirin. Şinitzelleri hazırlamak için piliçleri bir et döveceği ile inceltin. Tuz ve karabiber serpiştirerek lezzetlendirin. Her bir pilici önce una, sonra yumurtaya ve galeta ununa bulayın. Sıvı yağda ters düz ederek altın sarısı renk alıncaya kadar pişirin. Feast Elma Dilim Patatesler ile servis edin.

Malzemeler

½ paket Feast Elma Dilim Patates
1 bardak Feast Bezelye
1 bardak Feast Tatlı Küp Soğan
6 yemek kaşığı zeytinyağı
1 çay kaşığı tuz
Değirmen karabiber
2 dal taze kekik, 2 dal taze biberiye 
4 adet piliç göğüs eti
ŞİNİTZELLERİN PANESİ İÇİN
2 bardak galeta unu
2 adet yumurta
4 yemek kaşığı un 
Kızartmak için 1 su bardağı rivera zeytinyağı

Yapılışı

  • Taze baharatları dallarından ayırın ince kıyın.
  • Derin bir kasede Feast Elma Dilim Patatesleri bezelye, soğan, taze baharatlar, zeytinyağı, tuz ve değirmen karabiberle harmanlayın. Yağlı kağıt serdiğiniz fırın tepsisine yerleştirin. Önceden ısıtılmış 180 derece fırında 15 dakika pişirin.
  • Şinitzelleri hazırlamak için piliçleri bir et döveceği ile inceltin. Tuz ve karabiber serpiştirerek lezzetlendirin. Her bir pilici önce una, sonra yumurtaya ve galeta ununa bulayın. Sıvı yağda ters düz ederek altın sarısı renk alıncaya kadar pişirin.
  • Feast Elma Dilim Patatesler ile servis edin.



Copyright © 2016. Tüm Hakları Saklıdır... Web Yazılım Dinlaz Yazılım

Whatsapp