• Katalog:

Patates Parmak Kroket

Patates Parmak Kroket
By : Taçmin Gıda

Patates Parmak Kroket Açıklama

  • Net miktar :24 g e
  • Koli içi adedi :2,5 kg e x 4
  • Sap kod :4000331
  • Mobis kod :619711
  • Raf ömrü :2 yıl
İçindekiler
Patates kırıntısı, ince galeta (buğday), patates unu, buğday unu, süt tozu (süt ürünü), tuz, kaplama malzemesi (buğday unu, kabartma tozları, difosfat, sodyum bikarbonat, bitkisel yağ, tuz, sakkaroz, yağ asitlerinin mono ve di gliseridleri, dekstroz, asetik asit, maya), buğday nişastası, su, metil selüloz, karabiber, yenibahar, antimikrobiyal (sodyum metabisülfit, sodyum asetat, monosodyum sitrat), sarımsak tozu.
Hazırlama önerisi
Önceden 180 °C'ye ısıtılmış fritözde, patates kroketlerin çözülmelerini beklemeden 3 dakika boyunca, altın sarısı renk alıncaya kadar kızartınız.(En iyi sonucu almak için 6 ölçek yağ içerisine, 1 ölçek kroket konulması tavsiye edilir.) Kızartma sonrası 30 saniye fritöz sepetinde yağın süzülmesini bekleyiniz. Kroketleriniz servise hazırdır.
Saklama Koşulları
- 18 °C 'de son tüketim tarihine kadar.



 

Patates Parmak Kroket Enerji ve Besin Değerleri (100 g)

  • Enerji (kcal/kJ)
  • Yağ (g)
  • Protein (g)
  • Karbohidrat (g)

Copyright © 2016. Tüm Hakları Saklıdır... Web Yazılım Dinlaz Yazılım

Whatsapp